„Õpilaste Hääl“ kutsub osa võtma unikaalsest projektist „Mina ja sootsium“

„Õpilaste Hääl“ kutsub osa võtma unikaalsest projektist „Mina ja sootsium“

Õpilaste ühendus „Õpilaste Hääl“ koos Sinimäe noortekeskusega kutsub 16-18 aastaseid õpilasi, kelle emakeel on vene või eesti keel, osa võtma noorte kohtumisest „Mina ja sootsium“ laagris. Kõik üritused toimuvad kakskeelses formaadis, et kõik saaksid osaleda sõltumata emakeelest.

Kokku on kaks kohtumist. Esimene toimub 5. – 11. august ja on pühendatud töömeetoditele gruppides, lisaks saab teemaks olla veel ajakirjandus. Teine kohtumine on 22. – 28. august, mille teemaks on sotsiaalpsühholoogia alused ja lisateemadeks on juhtimisvõime ning juhiomadused. Samuti toimuvad terve projekti vältel gruppides erinevad interaktiivsed mängud ja spordimängud. Lisaks külastavad meid ka tuntud Eesti ühiskonnategelased.

Üritus leiab aset kaunis Arbavere puhkekodus (www.arbavere.ee), mis asub 72 km Tallinnast väljaspool. Projektis osalemine on tasuta. Ainus kulu on 10 eurot transpordi katteks iga kohtumise eest osaleja kohta. Osa võib võtta nii ühes kui ka mõlemas kohtumises.

Et osa võtta noortekohtumistest on vaja täita järgmine vorm ja saata aadressile noortekohtumised@golos.ee. Registreeruda saab 20. juulini. Konkursi tulemused, teisisõnu osalejate nimekiri, peaks olema välja pandud 22. juuliks www.golos.ee kodulehele.

Noortekohtumiste elluviimist rahastatakse Hasartmängumaksu Nõukogu vahenditest Haridus- ja Teadusministeeriumi, Eesti Noorsootöö Keskuse ja SA Archimedes Noorteagentuuri toel.

opilaste.haal.logo1_haridusmin_vapp_est_78px EN+ARH_logo_pos_P entk_logo_est_rgb golos.mol_1 logo_valge_taustaga

Вам также может понравиться

"Я и социум" / "Mina ja sootsium" 0 Comments

Регистрация на проект закончилась, всем спасибо!

Регистрация закончилась! Спасибо всем, кто принял участие. С ребятами, кто прошёл отбор, свяжутся 25.07.

Общество и культура 0 Comments

Я и социум 2016

Многие из вас могли услышать о прошедшем в августе проекте “Я и социум”, который был организован ОУП “Голос учеников”. В проекте принимали участие ребята из Ида-Вирумаа и Харьюмаа. Сам проект

"Я и социум" / "Mina ja sootsium" 0 Comments

“Голос Учеников” приглашает принять участие в уникальном проекте “Я и социум”

Ученическое объединение «Голос Учеников» совместно с молодёжным центром Синимяэ приглашает учеников в возрасте 16 – 18 лет, чьим родным языком является русский или же эстонский, принять участие в молодёжных встречах

0 Комментариев

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Register Comment

Зарегистрируйся и увидишь свой комментарий сразу! Лимит времени истёк. Пожалуйста, перезагрузите CAPTCHA.